google-site-verification=blLFd8Eupls6gfvGPk1tojm9bzXT01X5ebINaLG2E4s
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Elfogadom
Termékek Menü

A Herbarting kozmetikumai az első pillanattól óvják a pici bőrét


A Herbarting kozmetikumait alkotó Szabó-Vida Zsófival egy vásáron találkoztam és azonnal magával ragadott a lelkesedése és elkötelezettsége.
Laikus tétovaságom látva rögtönzött előadást tartott arról, hogy milyen összetevőt érdemes a krémek cimkéjén megnézni ami biztosan káros, hogy kiszűrjem ezeket a családi készletből.
Erről bővebben is találsz a weboldalán információt.

Elhivatottan védi a picik bőrét, a HerbArting termékei nem tartalmaznak: kőolajszármazékokat, káros tartósítószereket, sőt még illatanyagokat és illóolajokat sem, hogy ne irritálják a babád érzékeny bőrét.

Zsófi szavaival:
"Kertészmérnökként már régóta nagyon fontosnak tartom kihasználni mindazt a jót, amit a növények tudnak adni nekünk. 2005-ben végeztem a Kertészeti Egyetemen, gyógynövény-szakon. 2010-ben találtam meg a krémkészítés világát és lettem okleveles szappan- és kencekészítő mester. Kislányom születése után - ahogyan biztosan Nektek is - egy új Élet vette kezdetét a családunk számára. Ekkor szembesültünk szülőként azzal, hogy sajnos annyi méreganyag vesz minket körül nap, mint nap, hogy nem tudjuk őket teljesen kizárni, Viszont a kisbabák teljesen védtelenek ellenük, így nagyon fontos, hogy, ameddig és amennyire csak tudjuk, megvédjük őket tőlük. Az ő szervezetük ugyanis még nem tud ellenállni ezeknek az anyagoknak, így azok nagyobb károkat okozhatnak. Különösen a bőrüket fontos óvni, hiszen az az ember legnagyobb méretű szerve, ami védi a szervezetünket a külső behatásoktól. Nem is jó belegondolni, mi történik, ha az ő bőrüket legyengítjük és hagyjuk felszívódni a káros anyagokat rajta.Éppen ezért a HerbArting termékei csak nagy gondossággal kiválogatott bio gyógynövényekből, kézzel készül, hogy megóvja babád bőrének egészségét."

Termékei biztonságosak, bátran ajánlom a csöppeknek :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus