google-site-verification=blLFd8Eupls6gfvGPk1tojm9bzXT01X5ebINaLG2E4s
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Elfogadom
Termékek Menü

biztonságos tükör

2017. 01. 23. 00:01:40

Szeretjük, mert nehezebben törik és mert nem vág.
Tehát biztonságos is, meg jó is..és még?

Folytatom az akril tükör bemutatását csak így online ebben a hidegben. Jöhetne már a tavasz meg a vásáridőszak, úgy azért egyszerűbb, tavaly többször is kiállítottam a Pici Piacon, ahol meg lehetett nézni és egy “orvosi ló darabon” ki lehetett próbálni, hogy mennyire ellenálló meg hogy is néz ki a biztonságos tükör. Most viszont MOST van és tél, marad a meleg szoba, tea és blog :)

Nos, amit én leginkább szeretek ezekben a tükrökben, és ami szerintem IGAZI gyerek és babatükörré teszi, hogy sokféle mókás és kedves formában készül. Így kerülhet vidám dekorációként a kék csíkos tapétás, hajó mintás függönyű babaszobába Bálna, vagy a vagány, űrkalandos könyveket bújó kisrác szobájába tökéletes kiegészítőként Zűrlény

A formák tervezésénél ugyanakkor számomra mindig elsődleges szempont, hogy a tükör alapvetően egy használati tárgy, mindegyik formán van egy nagyobb felület a reggeli fésülködéshez, még Csigusz házának közepén is elfér egy babapofi kényelmesen :)

A rohangáló, meg nem álló, mindig elfoglalt kicsiknek az utazó kézitükröt ajánlom, mely mindig előkapható a táskából a hosszú és unalmas utazások során!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus