Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Elfogadom
Termékek Menü

Csak csigakedvelőknek :)

 

 

 

csigás pelenkatorta

 

Itt a tavasz, újabb csigák születnek! 

A Csigusz falitükör nagy kedvenc a csöppek körében. Fiús és lányos anyukák is keresik, nem is tudom hogy töretlen népszerűségét ellenállhatatlan mosolya vagy a “Csigabiga gyere kis..” dalocska okozza. Esetleg mindkettő. Emlékszem a gyerekeim is fújták az összes csigának a kertben, egy helyre cipelték őket, puha fészket építettek nekik, amit zsenge fűvel szórtak tele eleségül a kis házas józságoknak.

 

 

Szóval lehet, hogy a csiga az új bagoly? :) A pelenkatortawebsop is szereti ezt a kis állatot és megalkotta saját takaros csigáját, jó minőségű, gondosan összetekert Pampers pelenkákból (mert az igazi pelenkatorta teljes mértékben “fogyasztható”, azaz felhasználható, tehát csakis olyan töltelékből készülhet, ami tetszeni fog az újszülött érzékeny bőrének, és megvédi a kipirosodástól) Ezt a csigát is gondos kezek tervezik és igazítják készre, már a képeken átjön a szeretet, amivel készül. A pelenkatorta szerintem a leghasznosabb ajándék az újdonsült családnak, és sokkal személyesebb, mint mondjuk ha csak egy csomag pelenkát és néhány babaruhát vásárolnánk a szülőknek, így ideális meglepetés lehet akár babaváró bulikra, újszülött köszöntőkre, első babalátogatásra, születésnapokra, névnapokra vagy éppen a kispapák körében oly közkedvelt tejfakasztó bulikra.

 

 

kék kastély pelenkatorta

 

Mivel a készítők további igényes, jó minőségű és kreatív ajándékokat is csomagolnak a pelenkatortákhoz, így a csiga mellé kiegészítőként egy kisebb csigusz tükör is kerül (a mosolya hasonló a nagy Csiguszéhoz), hogy a kis újszülött az első pillanattól nézegethesse magát benne. Nagyon fontos az énfejlődés folyamán, hogy a baba időről időre találkozzon saját másával, és szép lassan felfedezze, hogy ő egy külön kis lény, nem anya elválaszthatatlan meghosszabbítása. Ehhez igazán bájos és biztonságos segédeszköz ez a kis tükör, mely nem törékeny, akril tükörből készül. Különösen odafigyelek a tervezés során, hogy a legkisebb korosztálynak készülő tükrök élei lekerekítettek legyenek, így nem szúrják vagy karcolják meg a mindig kalimpáló csöpp kezet. 

A biztonságos tükrök szuper kiegészítői lehetnek egy igényesen berendezett babaszobának, de még egy babasaroknak is. Ha nem csak önmagában ajándékoznánk, adjuk meg neki a megfelelő „csomagolást”. Ha fokoznánk az élményt, lepjük meg kisgyermekes családtagunkat, barátunkat vagy kollégánkat egy pelenkatortával, amibe a számtalan jó minőségű Pampers pelenka mellé Mirrorka tükreiből is kerülhet egy pompás darab.

 

Töltsd le (jobb egérgomb + kép mentése) ezt az aranyos csigás képet és színezzétek ki vagy firkáljátok össze tavasz színnel!

csiga színező

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus