google-site-verification=blLFd8Eupls6gfvGPk1tojm9bzXT01X5ebINaLG2E4s
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Elfogadom
Termékek Menü

Akril tükör, a biztonságos dekoráció

2017. 02. 13. 00:00:00

akriltükör, a biztonságos dekoráció

 

Milyen a huncut csintalanok szobája? Hát olyan birodalom ahol egész nap folyik a móka: hangos drukkolás szűrődik ki az ajtó alól, pattan a labda, rúgják a tizenegyest, vagy tánc előadás zajlik éppen, pereg-forog az egész szoba, repülnek a párnák...vagy éppen síri a csend, szellemek tanyáznak a paplan alatt. Megjegyzem a teljes csend, na az egészen biztosan rosszalkodást leplez :D
 

Szóval egy gyerekszoba csupa kaland, annak minden részlete egy csettinésre átalakul, bárhonnan támadhatnak ninja-harcosok és bármerre repülhetnek a kis tornászok.

 

Éppen ezért, bár tükreim elsődleges célja, hogy szerethető kiegészítői legyenek a gyerekbirodalomnak – mosolyt csaljon a kis lakó arcára, kedve legyen reggel fésülködni előtte vagy felöltözni – ennél jóval több tudatosság áll a formák kialakításának hátterében. Már a tervezésnél elsődleges szempont, hogy a készülő forma minden része biztonságosan lekerekített legyen, szúrós, hegyes részek nem kerülhetnek rá. Mert bármennyire gyorsan cseperednek is szemünk fényei és lesznek napról napra önállóbbak, mintha a szertelenségük és óvatlanságuk is arányosan növekedne velük. Félelem aztán nuku, nekünk kell vigyázni az épségükre továbbra is :)

 

 

 

 

Az akril tükör, vagy magyarosabban plexi tükör vágására olyan technológiát választottam, mely során nem keletkezhetnek éles, vágó, esetleg sorjás szélek amik megsérthetnék a gyerekkezet (vagy talpat vagy nyelvet). A kedves kis figurák egy darabból készülnek, ezzel egyrészt a felrakást könnyítem meg, másrészt (és ez az ami biztonság szempontjából lényegesebb) veszélyes, apró részeket nem tartalmaz a tükör.

 

ha törik sem vág az akril tükör

 

Mert nem hiszek a rossz gyerekek létezésének legendájában, de abban, hogy képzelőerejük határtalan, játékosak és óvatlanok..nos azt minden nap tapasztalom :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus