google-site-verification=blLFd8Eupls6gfvGPk1tojm9bzXT01X5ebINaLG2E4s
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Elfogadom
Termékek Menü

Katica baba tükör

Ár:
9.200 Ft (7.244 Ft + ÁFA)
Cikkszám: M55
Elérhetőség: 2 db raktáron

A hétpettyes katicabogár egy igazi hazai forma, mindannyiunk gyermekkorát végigkísérte. A katica jelmez minden évben megjelenik az ovis farsangokon. Legtöbbünk imádta a növényekről gyűjtögetni a katicákat és fintorogva dobtuk el amikor a rémült bogár a tenyerünkbe „pisilt“. Ezt leszámítva egészen biztosan a legszerethetőbb a katica a bogarak között  laugh

A katica akril tükör a kisbabák elkápráztatására készült. Az akril tükör sajnos a katica jellegzetes élénkpiros köpenykéjét nem tudja megmutatni, viszont gömbölyded alakjával, kedves mosolyával és ezüst csillogásával a legkisebbek figyelmét is biztosan felkelti. És a tükörbe pillantó kisbaba a legszebb tükörképet látja benne. A babaszobát még színesebbé varázsolja ez az elragadó dekoráció.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Babaváró ajándéknak is választhatod, hiszen újszülöttek számára is biztonságos, valamint a szülők örömére nem ad ki hangot ez a különleges dekoráció.

A legkisebbeknek készülő falra ragasztható tükrök gondos tervezéssel és odafigyeléssel készülnek. Az elnagyolt, egyszerű formák felismerhetőek és könnyen megjegyezhetőek a kisbabáknak. A kisdedek a szenzomotoros fejlődési szakaszban mindent alaposan megvizsgálnak nem csak a kezükkel, hanem a lábukkal, pici nyelvükkel is akár. Ezért a tükrök egy darabból készülnek, lekerekített, él és sarok nélküli simogatható, paskolható formák.

Úgy lesz igazán hasznos dekoráció, ha a baba számára elérhető magasságba kerül és a később kúszó és mászó csöppség saját maga fedezheti fel.
Fontos, hogy biztonságossá a falra vagy bútorra ragasztás után válik. Teljes felületével feltapadva az apró gyerek kezek le nem szedik. Legyen a tükör a gyermekkor része!

Anyaga: akril tükör
• nehezebben törik mint az üveg (kiállja a labdapróbát)
• ha törik sem vág
• súlya fele az üvegtükörének
• a tükrök hátoldala öntapadós
• formára vágott
• tökéletesen tükröződik
• SGS tanúsítvánnyal rendelkezik

Fontos! A tükör felületén védőfólia található, melyet használat előtt el kell távolítani

Ajánlott korosztály 0-3
Méretei 35×43 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!