google-site-verification=blLFd8Eupls6gfvGPk1tojm9bzXT01X5ebINaLG2E4s
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Elfogadom
Termékek Menü

Mirrorka kézitükör cuki tartóban

2017. 01. 31. 11:00:00

 Még mindig tél van és fogvacogtató hideg és réteges öltözködés és nátha és rendelőben ücsörgés.

Állítólag ilyen hidegben a bacik is megfagynak, szerintem ezt a bacik nem tudják. Szóval ilyen estekre a ti táskátokban is ott lapul a kedvenc kisautó, fésülhető pici baba, egy ív matrica, könyvecske, pár keksz? Nektek is van egy külön rekesz/tasak/zacskó ha a csöpp vagy nagyobbacska hirtelen megunja a véget nem érő várakozást és ezt nem tartja magában, hanem világgá kürtöli?

És akkor anya vagy apa előkapja berregve a repülőt, odanyújt egy kekszet vagy előhúzza a táskából a (dobpergés) Kreababy cuki, pöttyös zsákba rejtett Mirrorka kézitükröt :)
Merthogy megszületett! Év végén Zsófival, a Kreababy tervezőjével összedugtuk a fejünket, hogy megalkossunk egy olyan tartót, amely többi alkotásához hasonlóan elbűvölően takaros, nem kifejezetten lányos vagy fiús, és melyben a tükör kényelmesen hordozható. A zsákocska teteje zsinórral összehúzható, így csöppünk is büszkén cipelheti, valamint a táskába hajítva is könnyen meglelhető. Védelmet nyújt a tükörnek, benne tuti nem karcolja össze a kisautó.

És most az extra hidegre való tekintettel (hogy tükrünk se fázzon) Valentin napig ajándékba adom ezt a kedves pöttyös tartót a kis tükör mellé :) Merthogy utána már nem lehet hideeg!!!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus